lørdag 23. mars 2013

Drøm Gråte

Drøm Gråte
 
Tegn på en drøm, gråte, bli lykkelig. Crying tegn på siden av sjelen. Tolket til å gråte av glede. Threaded'll gjerne rive og brenne kinnene, er kald kommer beklager. Se deg gråte stille i en drøm, å bli kvitt problemet og merk skala kom. Negative situasjoner som kan oppstå i det virkelige liv drøm å se deg gråte, symboliserer den negative innvirkning på dine følelser. Se deg gråte på samme tid for å kaste ut din frykt og frustrasjoner, er en prosedyre som brukes til å gjenopprette følelsesmessig balanse. Det er bedre å gråte i dine drømmer, så vel som å våkne liv.
 
Shouting å se deg gråte, tolket i fremtiden katastrofe for folk der på stedet. Alder og fungerer riktig, men øynene til personen, som gråter, venter på noe, ikke gå over i hendene på hva vi hadde håpet. Stedet for å gråte og blodet strømmer gjennom øynene til å se år, beklager hans savnet muligheten til å omvende sine synder og som ville varsle.
 
Av en person anerkjent av drømmen som døde for å se deg gråte, sett å skje, på grunn av katastrofe av død, sorg og offentlig anklage bevis. For en flott utsikt over folk gråter og rive klærne, skal han bety at personen vil gjøre ondt. Å se folk gråte stille bak drømmen døde og begravelsen, alle sevineceklerine av stats tegn. "Hvem gråter i drømmen," når en stor og romslig med glede. Hvis du gråter, rope og oh, ve over tegn på en katastrofe. Ingen blir veldig glad for å se sin drøm gråt.
 
Øynene hennes er fylt med alderen, selv om det ikke virker rett ut av sagen, halal-produkter og tjene penger. Kalde tårer, sorg og lidelse for å bli kvitt den varme tåre vil betegne sorg. Som renner ut i en alder av hennes høyre øye, venstre øye, gjenvinner slektninger. Gråt og lo til fastsatt tid nærmet drømmeren. Jeg vet av erfaring, og hver og en av mer enn tusen, men jeg så godhet og nestekjærlighet.
 
Ifølge en annen ryktet: Dreaming Out Loud rope eller treffer hånden til ansiktet hennes, toppen av hodet, rive gråte, gråte på denne måten faktisk refererer til eieren av drømmen. Hvis du frykter Allah, husker synd angrer eller 'Koranen' for å lytte til skrikene, så eieren av drømmen sevinmesine, tristhet og sorg refererer til å gå. Taust rop, Teâlâ'dan frykt Allah, ved Allah barmhjertighet å falle, regn, ville varsle for dem som er i nød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar